Schoenmakerij


Voor bijna alle problemen met uw schoenen heeft Evert-Jan Klok een oplossing. Nieuwe zolen en hakken nodig? Klein stukje stikwerk herstellen? Nieuwe rits in uw laars? Of wilt u nieuwe hielvoeringen of nieuwe binnenzolen in uw schoenen laten zetten? Het kan allemaal! En… onderhoud bespaart geld; uw schoenen gaan veel langer mee.


Vakmanschap van de schoenmaker

E.J. Klok Schoenreparaties & Sleutelservice staat wijd bekend om de uitstekende schoenreparaties. We zijn gespecialiseerd in merkschoenen zoals Magnanni, Giorgio, Van Bommel, van Lier, Dubarry en Greve. Deze kwaliteitsschoenen repareert de schoenmaker altijd op de originele maakwijze met de de beste materialen (indien mogelijk origineel). Zo blijven comfort en kwaliteit gewaarborgd en heeft u langer plezier van uw mooie schoenen. Evert-Jan combineert eigentijds vakmanschap en traditioneel ambachtswerk in zijn moderne schoenmakerij.


Kunnen mijn schoenen gerepareerd worden?

Wilt u weten of een bepaalde reparatie wel mogelijk is? Uw schoenen kunnen bijna altijd gerepareerd worden, maar het is wel het handigste als we ze eerst zien. U krijgt uw schoenen weer als nieuw retour!


Ook voor reparatie van sneakers

Wist u dat wij ook de zool van uw sneakers kunnen maken? Bij veel soorten sneakers is het mogelijk om de zool te vervangen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden voor uw sportschoen.Schoonmaken en poetsen van schoenen

Schoenen vies en niet meer mooi te krijgen? Bij E.J. Klok hebben we ook een poetsservice! In onze winkel staat een speciale stoommachine, geschikt voor leren schoenen, sneakers, pumps en suède schoenen. Zijn uw schoenen erg vies, een beetje verkleurd of zit er een vlek op? Wij maken ze weer als nieuw. Inclusief stomen, poetsen en op kleur brengen.


Direct bericht als uw schoenen klaar zijn

Wanneer u uw schoenen brengt en u geeft ons uw mobiele nummer, dan ontvangt u een WhatsApp bericht wanneer uw schoenen klaar zijn. U kunt dan uw schoenen weer ophalen óf wij sturen ze per post aan u retour – als nieuw!


Lastig om naar de winkel te komen?

Heeft u geen tijd of gelegenheid om naar de winkel te komen? Maak dan gebruik van onze retour-service. Na reparatie zenden wij u uw schoenen binnen vijf werkdagen weer als nieuw retour. Vraag er naar in onze winkel.