Sleutelservice in Barneveld

Sleutelservice – duplicaatsleutel klaar terwijl u wacht!

Extra huissleutel nodig? Autosleutel kwijt? E.J. Klok Schoenreparaties & Sleutelservice is gespecialiseerd in het dupliceren van allerlei soorten sleutels. Bijna iedere sleutel voor huis, auto, motor, scooter, caravan, brievenbus en fiets kan door onze sleutelservice vakkundig worden nagemaakt. Klaar terwijl u wacht!


Compleet nieuw slot nodig? Vraag naar onze slotenservice

Wist u dat wij ook een breed assortiment veilige sloten hebben? En deze ook bij u kunnen installeren? Maak bij ons een afspraak om de oude sloten te laten verwijderen en de nieuwe sloten veilig en vertrouwd te laten plaatsen. Wij hebben standaard verschillende sloten van verschillende merken in ons assortiment zitten. Maak vandaag nog een afspraak met onze slotenmaker service om uw woning beter te laten beveiligen.

Wilt u al uw sloten met dezelfde sleutel kunnen openen?

Wij hebben de oplossing! We vertellen u hier graag meer over in onze winkel.


sleutelserviceTranspondersleutel (bij)maken – sleutel met startonderbreking

E.J. Klok Schoenreparaties & Sleutelservice beschikt over de modernste apparatuur op het gebied van transpondersoftware. Daarmee kunnen ook autosleutels of motorsleutels met een startonderbreking, zogenaamde transpondersleutels, voor u worden bijgemaakt. Ook voor transpondersleutels geldt: klaar terwijl u wacht. Uw sleutel wordt uitgelezen en direct bijgemaakt.

Om te checken of het mogelijk is uw autosleutel op deze manier bij te laten maken kijkt u op www.autosleutels.com. Zo ja, dan bent u bij E.J. Klok Schoenreparaties & Sleutelservice in de regel een stuk goedkoper uit dan bij de dealer of garage!


Autosleutel met afstandbediening

Wist u dat u ook bij ons terecht kan voor het maken van autosleutels met afstandbediening? Geef het merk van de auto, type, bouwjaar en het kenteken aan ons door, dan kunnen wij een prijs geven. Of maak gelijk een afspraak in onze winkel. Want om de autosleutel juist in te stellen, hebben we ook uw auto nodig.

Vraag hier prijsopgave aan