Sleutelservice

Sleutel namaken? Autosleutel laten bijmaken? Axa sleutel kwijt? Extra huissleutel nodig? Wij zijn gespecialiseerd in het dupliceren van allerlei soorten sleutels. Klaar terwijl u wacht. En neem meteen een sleutelhanger, sleutelring of sleutellabel mee!

Sleutel laten bijmaken terwijl u wacht

E.J. Klok Schoenreparaties & Sleutelservice dupliceert vrijwel elke sleutel. Sleutels voor huis, kluis, auto, motor, scooter, caravan, brievenbus en fiets kunnen door onze sleutelservice vakkundig worden nagemaakt. Klaar terwijl u wacht!

Betrouwbare slotenservice

Wist u dat wij ook een breed assortiment veilige sloten hebben? En deze ook bij u kunnen installeren? Maak bij ons een afspraak om de oude sloten te laten verwijderen en de nieuwe sloten veilig en vertrouwd te laten plaatsen. Wij hebben standaard verschillende sloten van verschillende merken in ons assortiment zitten. Maak vandaag nog een afspraak met onze slotenmaker-service om uw woning beter te laten beveiligen.

Alle sloten dezelfde sleutel?

Wilt u al uw sloten met dezelfde sleutel kunnen openen? Wij hebben de oplossing! We vertellen u hier graag meer over in onze winkel.

Kosten sleutel bijmaken

De kosten voor het bijmaken van uw sleutels zijn afhankelijk van het soort sleutel. In de winkel helpen wij u graag verder.