E.J. Klok Schoenreparatie in Barneveld

Schoenreparatie

E.J. Klok Schoenreparaties & Sleutelservice staat in de regio en ver daarbuiten bekend om de uitstekende schoenreparaties. Evert Jan combineert eigentijds vakmanschap en traditioneel ambachtswerk in zijn moderne schoenmakerij aan de Langstraat 93 te Barneveld.

Voor bijna alle problemen met uw schoenen heeft Evert Jan een oplossing. Nieuwe zolen en hakken nodig? Moet er een klein stukje stikwerk hersteld worden? Is de rits in uw laars aan vervanging toe? Wilt u nieuwe hielvoeringen of nieuwe binnenzolen in uw schoenen laten zetten? Het kan allemaal. Onderhoud bespaart u geld! Per saldo hoeft u immers minder vaak nieuwe schoenen te kopen en… u loopt er altijd goed bij!

Specialist in schoenreparatie van merkschoenen (bijvoorbeeld Magnanni, Giorgio, Van Bommel, van Lier en Greve)

Uw merkschoenen van o.a. Magnanni, Giorgio, Van Bommel, Van Lier en Greve, maar ook uw Dubarry laarzen zijn bij E.J. Klok Schoenreparaties in goede handen. Deze worden altijd op de originele maakwijze hersteld met de originele, danwel de beste materialen. Zo blijft het comfort en de kwaliteit van uw schoenen gewaarborgd en wordt de levensduur ervan verlengd. Door uw merkschoenen goed en tijdig te onderhouden, heeft u er jarenlang plezier van. Wilt u weten of een bepaalde reparatie uitgevoerd kan worden, dan is het vaak toch nodig dat wij de schoen eerst zien. Bijna altijd kunnen uw schoenen gerepareerd worden – u krijgt uw schoenen weer als nieuw retour!

Wist u dat wij ook de zool van uw sneakers kunnen maken?

Het is bij veel sneakers mogelijk om deze te voorzien van een nieuwe zool. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden voor uw sportschoen.

Klok Schoenmaker Barneveld

Poetsservice – schoonmaken en poetsen van schoenen

In onze winkel hebben wij een speciale stoommachine geschikt voor leren schoenen, sneakers, pumps, suede schoenen etc. Zijn uw schoenen erg vies? Of zijn ze een beetje verkleurd of zit er een vlek op? Laat ons ze weer als nieuw maken. Inclusief stomen, poetsen en op kleur brengen. Regelmatig zetten wij op onze Facebookpagina een foto van het eindresultaat.

Geen tijd? Te druk? Maak gebruik van onze retour-service

Woont u te ver weg of bent u niet in de gelegenheid langs te komen in de winkel? Geen probleem. Na reparatie zenden wij u uw schoenen binnen vijf werkdagen weer als nieuw retour! Vraag er gerust naar in onze winkel.

SMS service

Wanneer u uw schoenen brengt en u geeft ons uw mobiele nummer, dan ontvangt u een sms-bericht wanneer uw schoenen klaar zijn! U kunt dan uw schoenen weer ophalen óf wij sturen ze per post aan u retour – als nieuw!