Autosleutel met startonderbreker bijmaken

Transponder auto sleutel maken

Een transponder autosleutel met startonderbreker kunnen wij eenvoudig bijmaken. Neem hiervoor uw auto mee naar de winkel van E.J. Klok Schoenreparaties & Sleutelservice in Barneveld. De sleutel moet namelijk ingeleerd worden. Wij kunnen met onze apparatuur de transponderchip uitlezen en daarna inleren in de nieuwe sleutel. Dit gebeurt terwijl u wacht!

Versleten of gebroken autosleutel?

Is de oude sleutel gebroken of helemaal afgesleten? En werkt deze daarom niet meer goed? Wij slijpen een nieuwe sleutel, exact volgens de fabrieksspecificaties. Daarna zetten we de transponder en printplaat over, terwijl u wacht. De sleutel is nu weer als nieuw!

Autosleutel kwijt?

Bent u uw laatste autosleutel kwijtgeraakt? Geen paniek, ook dan is er een oplossing. Wij kunnen de sleutelcode opvragen en een nieuwe autosleutel maken. Neem contact met ons op, om te horen hoe dit werkt.

Welke autosleutels?

Om te checken of het mogelijk is uw autosleutel op deze manier bij te laten maken kijkt u op www.autosleutels.com. Zo ja, dan bent u bij E.J. Klok Schoenreparaties & Sleutelservice in de regel een stuk goedkoper uit dan bij de dealer of garage!


Meer over onze sleutelservice