Autosleutel met afstandsbediening bijmaken

Heeft u een nieuwe autosleutel nodig met afstandsbediening? Ook die kan bij E.J. Klok Schoenreparaties & Sleutelservice gemaakt worden terwijl u wacht! Neem hiervoor uw auto mee naar de winkel, zodat we de sleutel direct kunnen inlezen.

Versleten of gebroken autosleutel?

Is de oude sleutel gebroken of helemaal afgesleten? En werkt deze daarom niet meer goed? Wij slijpen een nieuwe sleutel, exact volgens de fabrieksspecificaties. Daarna zetten we de transponder en printplaat over en zorgen dat de afstandsbediening weer werkt. Dit allemaal terwijl u wacht. De sleutel is nu weer als nieuw!

Autosleutel kwijt?

Bent u uw laatste autosleutel kwijtgeraakt? Geen paniek, ook dan is er een oplossing. Wij kunnen de sleutelcode opvragen en een nieuwe sleutel maken. Neem contact met ons op, om te horen hoe dit werkt.

Welke autosleutels?

Om te checken of het mogelijk is uw autosleutel op deze manier bij te laten maken kijkt u op www.autosleutels.com. Zo ja, dan bent u bij E.J. Klok Schoenreparaties & Sleutelservice in de regel een stuk goedkoper uit dan bij de dealer of garage!


Meer over onze sleutelservice