Autosleutel bijmaken

Nieuwe autosleutel nodig? Niet iedereen weet dat dit ook bij E.J. Klok Schoenreparaties & Sleutelservice kan. Veilig en vertrouwd in onze winkel in Barneveld. Ook voor transpondersleutels, sleutels met startonderbreking en sleutels met afstandsbediening!

Auto sleutel laten maken

E.J. Klok Schoenreparaties & Sleutelservice beschikt over de modernste apparatuur op het gebied van transpondersoftware. Daarmee kunnen ook autosleutels of motorsleutels met een startonderbreking, zogenaamde transpondersleutels, voor u worden bijgemaakt.

Autosleutel direct klaar

Ook voor transpondersleutels geldt: klaar terwijl u wacht! Uw sleutel wordt uitgelezen en direct bijgemaakt. Wilt u checken of uw autosleutel op deze manier door ons bijgemaakt kan worden? Kijk u op www.autosleutels.com. Zo ja, dan bent u bij E.J. Klok Schoenreparaties & Sleutelservice in de regel een stuk goedkoper uit dan bij de dealer of garage!

Autosleutel met afstandsbediening

Voor het bijmaken van autosleutels met afstandsbediening kunt u ook bij ons terecht. Geef het merk van de auto, type, bouwjaar en het kenteken aan ons door, dan kunnen wij een prijs opgeven. Of maak direct een afspraak in onze winkel. Om de autosleutel goed in te stellen, hebben we namelijk ook uw auto nodig.

Kosten autosleutel bijmaken

De kosten voor het bijmaken van een reserve autosleutel zijn per merk verschillend. Vraag hier uw prijsopgave aan.

Lees hier meer over autosleutels bijmaken in Barneveld


Meer over onze sleutelservice